Овни. Постарайтеся не хапатися за всі справи одразу, а планувати свій розпорядок дня. І результат вас потішить

Тельці. Колегам і рідним буде потрібна ваша допомога. Дійте у звичному для вас ритмі, планомірно беручись за кожне питання по черзі, доки всіх їх не буде вирішено.

Близнюки. Придивіться до уроків, які дає вам життя цього тижня. Це не просто життєві пригоди — це безцінні поради на майбутнє.

Раки. Вдало починати вирішувати питання, які вас уже давно непокоять. Зараз вас супроводжує удача, і ситуація сприяє досягненню миру й компромісу.

Леви. Цього тижня ви цілком здатні проявити свої творчі здібності. Обмін думками й знайомства в Інтернеті будуть корисними, тому більше спілкуйтеся з людьми з інших країн.

Діви. Вдалий час для активних видів відпочинку, технічних видів спорту. Ті, хто займає активну громадську позицію, може знайти однодумців у русі волонтерів.

Терези. Цього тижня вам вдасться досягти дивовижних результатів, якщо рухатиметеся цілеспрямовано. Не бійтеся обстоювати свої інтереси.

Скорпіони. У справах, які ви так довго вели, настає сприятлива пора. Вас чекає успіх і фінансовий, і моральний. Зможете також одержати підвищення на посаді.

Стрільці. Перед вами відкриваються нові обрії для діяльності, реалізації планів і бажань. Є можливість почати діяльність з утілення в життя своїх матеріальних амбіцій.

Козероги. У вас багато сил і прагнень, і цей тиждень дасть вам змогу розпочати нову активну діяльність. Проявіть хитрість, адже не все можна взяти натиском.

Водолії. Цього тижня вдало вирішувати матеріальні й господарсько-побутові питання. У вас буде достатньо енергії й бажання для того, щоб навести ідеальний порядок у своєму будинку й на роботі.

Риби. Якщо на вас звалився тягар проблем, обов’язків і турбот — не впадайте у відчай. У вас з’являється можливість довести все до ладу й виконати поставлені перед вами завдання.