Овни. Ви пожинатимете плоди своєї діяльності, зможете насолодитися приємною компанією й достатком. Але будьте уважні й обережні, уникайте обману й інтриг.

Тельці. Проявіть старанність і ретельне ставлення до питань матеріального характеру. Кінець тижня принесе вам довгоочікуваний відпочинок.

Близнюки. Цього тижня почнеться активна діяльність у новому для вас напрямі. Ви зможете реалізувати себе, вирішити будь-які питання, навести лад у справах.

Раки. Вам варто розібратися у своїх емоціях і почуттях. Проведіть час на самоті, і ви відкриєте в собі нові джерела сили й натхнення. 

Леви. Якщо ви відчуваєте в собі порожнечу, саме час вирушити у подорож. Вона допоможе вам розвіятися й переключитися на інший ритм.

Діви. Цього тижня вам доведеться навчитися досягати гармонії із самим собою й зовнішнім світом. Лише тоді ваша діяльність буде продуктивною.

Терези. Події цього тижня для вас будуть пов’язані передусім з емоційною сферою. У цей період не складно й закохатися. Вдалий час для того, щоб зайнятися собою.

Скорпіони. Цей тиждень — досить сприятливий час, щоб досягти поставлених цілей і змінити своє життя. Вам буде притаманний стан радості і навіть певною мірою ейфорії.

Стрільці. Цього тижня ви зможете перевести свою активність у ділове русло, взятися за конкретні дії й тим самим досягти успіху. 

Козероги. Настрій чудовий, усе складається настільки вдало, що ваша пильність засне мертвим сном. І цим можуть скористатися не зовсім чесні люди. 

Водолії. Цього тижня загостряться почуття і нагадають про себе старі образи. Не поспішаєте з висновками й не ухвалюйте швидких рішень.

Риби. Цього тижня зірки рекомендують вам приділити більше уваги своєму здоров’ю. Початок тижня буде сприятливим для будь-яких лікувально-профілактичних процедур.