Верховна Рада України з глибоким сумом сповіщає про передчасну смерть на 48-му році життя відомого українського політика та підприємця, народного депутата України четвертого, сьомого і восьмого скликань, голови депутатської групи «Воля народу», члена Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю 


ЄРЕМЕЄВА Ігоря Мироновича 


і висловлює щирі співчуття рідним і близьким покійного.


Трагічно обірвалося життя високопорядної людини з красивою душею та багатим досвідом. Відійшов у вічність вдумливий політичний діяч, блискучий організатор, яскрава особистість.


Світла пам’ять про Ігоря Мироновича Єремеєва назавжди збережеться в наших серцях.


Голова Верховної Ради України Володимир ГРОЙСМАН.


Перший заступник Голови Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.


Заступник Голови Верховної Ради України Оксана СИРОЇД.


Керівник Апарату Верховної Ради України Валентин ЗАЙЧУК.


***


Комітет Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю і його секретаріат висловлюють глибоке співчуття рідним і близьким 


Єремеєва Ігоря Мироновича 


— народного депутата України, члена комітету, у зв’язку з його передчасною смертю.


***


Депутатська фракція «Опозиційний блок» з глибоким сумом сприйняла звістку про смерть народного депутата України Верховної Ради України сьомого та восьмого скликань 


ЄРЕМЕЄВА Ігоря Мироновича.


Невблаганна доля обірвала життя глибокопорядної людини, успішного бізнесмена і перспективного молодого політика.


Щиро співчуваємо рідним, близьким і колегам покійного, поділяємо біль і скорботу непоправної втрати.


***


Важко знайти слова, коли раптово йде у небуття молода людина, у розквіті сил, красива, динамічна, сповнена планів і задумів. Справжній патріот, усе життя якого було присвячене служінню Україні, яку він любив усім серцем.


Здається, тільки вчора ми спілкувалися з Ігорем Єремеєвим. Пам’ять відтворює міцний потиск його руки, відкриту усмішку, прямий, прямо у вічі, погляд...


А сьогодні треба вчитися далі жити з думкою, що його вже немає. І не буде ніколи.


Ігор Миронович Єремеєв народився 3 квітня 1968 року у селі Острожець Млинівського району Рівненської області.


Починав трудовий шлях різноробом у колгоспі «Заповіт Ілліча» Млинівського району.


У 1992 році закінчив Український інститут інженерів водного господарства за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво» з присвоєнням кваліфікації інженера-будівельника.


Після військової служби у лавах збройних сил СРСР створив у рідному селі приватне підприємство «Континіум», що згодом перетворилося на одну з найбільших вітчизняних паливно-промислових груп.


Народний депутат України четвертого, сьомого і восьмого скликань.


У Верховній Раді восьмого скликання був головою депутатської групи «Воля народу», членом Комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю.


У цю скорботну годину щиро поділяємо біль, яким краються серця всіх, хто знав цю непересічну особистість. Хай Господь дає його родині терпіння пережити безмежну гіркоту цієї непоправної втрати. 


Народні депутати України восьмого скликання.