Раз добром нагріте серце 
Вік не прохолоне...


Тарас ШЕВЧЕНКО.

 

Наприкінці липня мені пощастило відвідати Волинь, цей благодатний північно-західний куточок нашої країни. Раніше доводилося бувати тут разом із вихідцем із цього краю, тодішнім Першим заступником Голови Верховної Ради України Адамом Івановичем Мартинюком (на знімку), в якого я працював радником.

 


Як відомо, Адам Іванович обирався народним депутатом парламенту п’ятьох скликань (третього — сьомого) і за час своєї тривалої каденції досить багато зробив для розвитку цього регіону. 


Спливає час, але вдячні люди не забувають добрих справ свого обранця. Можна сказати, що практично в кожному населеному пункті він залишив добрий слід, всюди є частка його доброзичливої душі.


Адам Мартинюк не забуває і про надання постійної конкретної допомоги окремим людям під час вирішення тих чи інших життєвих питань. І поліщуки бачать благотворну діяльність свого вихованця, який у міру власних можливостей, а також при залученні необхідних коштів спонсорів і благодійників робить все можливе для відродження і розвитку Волині і України, підвищення добробуту людей, зміцнення незалежності і суверенітету, єдності і територіальної цілісності держави.


У відповідь на таку гарячу синівську турботу про свій рідний волинський край і покращення якості життя його людей вдячні земляки безмежно люблять і поважають видатного державного політика і громадського діяча Адама Івановича Мартинюка. Під час поїздки мені доводилося часто чути, що якщо на наступних парламентських виборах він балотуватиметься по їхньому мажоритарному округу, то виборці обов’язково оберуть його народним депутатом України.


Сьогодні рідні і близькі, друзі і колеги, земляки-волиняни від усієї душі поздоровляють дорогого і шановного Адама Івановича Мартинюка із 65-річчям від дня народження і щиро бажають йому та його родині нових успіхів у роботі, міцного здоров’я, довгих років щасливого життя.


Іван ГАВРИЛИШИН, член Національної спілки журналістів України.