Овни. Ви вкладаєте багато сил у досягнення матеріальних цінностей. Постійно все перевіряйте і не вплутуйтеся в привабливу, але ризиковану діяльність.
Тельці. Ваші давні задуми й плани почнуть поступово реалізовуватися. Ви маєте бути готові прийняти серйозні зміни у вашому житті.
Близнюки. Вам доведеться обирати між тим, чого хоче серце, і тим, що диктує здоровий глузд. Є всі шанси відродити старі або почати нові стосунки.
Раки. Ваше фінансове становище буде благополучним. Саме час згадати про духовні цінності, а також емоційну складову вашого життя.
Леви. Ви прагнете нових дій, укладаєте ділові союзи. Займіться детальним розробленням усіх планів, прислухайтеся до порад досвідчених людей.
Діви. Тиждень буде дуже успішним. Сміливо беріться за нові справи, продовжуйте розпочаті, доводьте їх до кінця, виявляйте кмітливість та інтелект.
Терези. На вас очікує умиротворення й спокій. Це процес віднайдення миру й гармонії, духовної рівноваги, який згодом принесе нові радощі.
Скорпіони. Зараз просто пливіть за течією, вичікуючи, коли доля сама все влаштує якнайкраще, і ви зможете кардинально змінити своє життя.
Стрільці. Ви почуватиметеся дуже впевнено, що дасть змогу впливати на думку оточуючих, активно рухатися вперед до досягнення поставленої мети.
Козероги. У вашому домі пануватимуть мир і спокій. Матеріальне становище може покращитися за рахунок подарунків, виникнуть нові ідеї з працевлаштування.
Водолії. Вас очікує радісна атмосфера в родині або з близькою людиною. Вдалий момент, щоб підвести ваші стосунки до шлюбу або планування дітей.
Риби. Ваше фінансове становище стабільне й не спричиняє особливих турбот. У цей час добре відпочити або, собі на втіху, зайнятися розумовою діяльністю.