Овни. Ви занадто занурені в питання матеріального характеру. Перегляньте свої цінності, згадайте про духовний розвиток, допоможіть ближнім.

Тельці. Ви на шляху до світлого майбутнього. Займіть вичікувальну позицію, не приймайте поспішних рішень, прислухайтеся до інтуїції та здорового глузду.

Близнюки. Нинішній рух уперед перевершує ваші сили. Зупиніться, сплануйте подальші дії самостійно або порадьтеся з друзями.

Раки. Цей тиждень принесе вам удачу у всіх починаннях, як у діловому, так і в особистому житті. Ви зможете домогтися стабільності та благополуччя.

Леви. У цей період вам краще відійти від важливих справ і взяти невелику відпустку. Проведіть час на природі, відвідайте рідних і друзів, займіться своїм хобі.

Діви. Згадайте, що світ усередині нас так само великий, як і навколо нас. Щоб знайти гармонію, потрібно, насамперед, зрозуміти свої власні цілі та бажання.

Терези. Саме час для досягнення поставлених цілей. Ви відчуєте значне зміцнення вашої позиції, як у грошовому, так і в загальнолюдському плані.

Скорпіони. Цей період добре підходить для нової справи, реалізації давніх ідей і планів, які приведуть до кращого та стабільного життя, повного комфорту і затишку.

Стрільці. Беручись за нову справу, якою б прибутковою і вдалою вона вам не здавалася, уважно вивчить обставини.

Козероги. Трудіться, старайтесь і не кидайте розпочатого — і тоді вам відплатиться сторицею. Цей тиждень закликає вас до завзятості в досягненні своєї мети.

Водолії. Ви дуже активні та стрімкі. Щоб домогтися успіху та зберегти життєві сили, не беріть усе на себе, розділяйте завдання, перестраховуйтеся.

Риби. У вас повно сил і енергії для того, щоб зробити все задумане. Вибудуйте свої ідеї ланцюжком і планомірно переходьте від однієї до другої.