Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та УДАР об’єднуються в одну політичну силу. Таке рішення підтвердив ХІІ позачерговий з’їзд партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». А головою партії «БПП «Солідарність» обрано Віталія Кличка.


«Політики повинні об’єднатися заради України в парламенті і берегти цю єдність, яку так мріє зруйнувати наш ворог. Світ об’єднався навколо України, і ми повинні як зіницю ока берегти зовнішню солідарність Заходу з нами і єдину позицію США, ЄС, всіх країн «великої сімки» щодо тиску на Росію як країну-агресора, яка атакувала Україну. Сьогодні не час і не місце для політичного егоїзму. Сьогодні у цій залі ми зібралися сказати, що лише об’єднавшись — переможемо. І я сьогодні тут, щоб привітати важливий об’єднавчий крок двох ідеологічно близьких політичних партій — «Солідарності» та УДАРу», — заявив Президент України Петро Порошенко.


А «Народний фронт» не братиме участі у місцевих виборах


Про це вчора на брифінгу заявив Прем’єр-міністр і лідер НФ Арсеній Яценюк.


«Це не національні, а місцеві вибори, і народ України повинен вибрати нових представників до органів місцевого самоврядування», — додав Яценюк.


Він також відзначив важливість того, щоб всі демократичні партії не допустили «реваншу Януковича і не допустили розколу в демократичному таборі».

 

 

Голова депутатської фракції партії «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді Юрій Луценко, міський голова  Києва Віталій Кличко. 


Фото Михайла МаркІва  (пресс-служба Президента України).