Стихійні акції протесту відбулися в курортному Генічеську на Херсонщині. Майже сотня городян пікетували райдержадміністрацію та райвідділ міліції, вимагаючи негайного притягнення до відповідальності депутата райради, якого підозрюють у тому, що він на своєму «Мерседесі» збив 22-річну дівчину-велосипедистку та втік. 

 

Попри те, що матеріали кримінального провадження передали до слідчого управління обласного УМВС, депутат досі на волі. Це й обурює генічан. А батько загиблої Валерії Прядки Сергій заявив власкору «Голосу України», що сам збирає докази злочину та розшукав свідків.


— Я знайшов запис з камери відеоспостереження, де чітко видно, як за велосипедом моєї доньки рухається мікроавтобус «Мерседес» і хто сидить за його кермом. Розшукав і свідків, які розповіли, що п’яна компанія з мікроавтобуса перед аварією вчинила бійку в кафе і туди викликали наряд міліції. Але на прохання взяти в мене зібрані докази та долучити їх до інших матеріалів слідство поки що не відреагувало, — каже Сергій Прядка.