Студент-кореєць, який навчається в Київському національному університеті імені Т.Г. Шевченка Сін Хун Чхо у День вишиванки прийшов на свято в українській національній вишитій сорочці та дав інтерв’ю кореспонденту програми «Чистоньюз» (телеканал «1+1») красивою українською мовою. Присоромлений журналіст теж перейшов на сяку-таку українську. Однак ведучі програми Зеленський та Кошовий, які, будучи етнічними українцями і претендуючи на роль головних українських гумористів, українську мову чомусь ігнорують. Навіть своїх дітей вони називають презирливим російським «мєлкіє».
Невже вони, претендуючи на роль української еліти, не розуміють, що своїми розмовами на «общєпонятном» вони заохочують і надалі заохочуватимуть російську експансію до України, бо Расєя кінчається там, де вже не звучить її «язик».
Українцям часто дорікають за «хуторянщину», закликають вилізти з шароварів, хто не знає: це штани, в яких козаки громили московську армію під Конотопом. Але й лідерам «95 кварталу» час нарешті вилізти з піонерських шортиків та допомагати робити це своєму глядачеві.
А українським телеканалам, радіостанціям і ЗМІ слід було б позбутися отого комплексу меншовартості і пригадати, що в Україні є ще й український гумор, а не лише «95 квартал» та «Дизель-шоу».

Підгайці 
Тернопільської області.