Під стінами Рівненської ОДА колектив місцевого льонокомбінату вимагав у влади посприяти розв’язанню проблеми підприємства, яка виникла з Національним банком України. На думку колективу, через безглузду і злочинну політику регулятора, яка містить усі ознаки корупції, підприємство не здатне розраховуватися з іноземними партнерами за замовлене обладнання, чим втрачає важко зароблене трудовим колективом добре ім’я у Європі та фізично не може продовжувати свій розвиток, забезпечувати роботою працівників.
До трудового колективу вийшов голова облдержадміністрації Віталій Чугунніков. Він запевнив, що знає про цю ситуацію і зробить усе для того, щоб її владнати, а також щоб Нацбанк задовольнив справедливі вимоги Рівненського льонокомбінату. Працівники підприємства передали посадовцю письмове звернення до Президента України, в якому керівник льонокомбінату Олег Червонюк просить главу держави «взяти під контроль політику Національного банку України у сфері валютного регулювання та контролю і захистити інтереси національного товаровиробника, який є головною рушійною силою економіки держави».
Після зустрічі Віталія Чугуннікова з власником та працівниками льонокомбінату Нацбанк погодив для підприємства придбання 140 тисяч євро на закупівлю нового обладнання.