Наша команда виграла дуже важливий матч. Особливо добре вона зіграла в першому таймі: яскраво, злагоджено, сумлінно, агресивно і результативно.
Михайло Фоменко:
— Головне, що завдання виконали. Ми добре вивчили суперника, вибрали план на гру і намагалися його втілити в життя. У першому таймі забили три м’ячі, а після перерви наші гравці трохи розслабилися. Хоча перед виходом на другий тайм ми попереджали футболістів, що Білорусь гратиме інакше, але не всі дослухалися. А якщо не всі, то й з’явилися «дірки» в нашій обороні.
Олександр Хацкевич:
— Перший тайм ми провалили. Я помилився зі складом у центральній зоні. Всі мали жахливий вигляд. Ми програли всю боротьбу, слабо діяли в підбираннях, забракло бажання.
У другому таймі суперник діяв за результатом. Ми дещо змінили схему, десь гра поліпшилася, трохи гостроти ми створили. Але, повторюю, Україна грамотно за результатом зіграла.

***

Хацкевич — знаменитий у минулому київський динамівець — пообіцяв, що постарається належним чином налаштувати своїх підопічних на майбутній поєдинок зі Словаччиною, щоб допомогти Україні.
А поки що нашій команді варто самій про себе подбати. І постаратися добре зіграти сьогодні проти словаків у Жиліні. Наші географічні сусіди тепер не в доброму гуморі, бо програли Іспанії і поступилися їй лідерством. Тепер, можна не сумніватися, словаки постараються вже нам зіпсувати настрій...

 

 

Радість Андрія Ярмоленка після забитого м’яча.

 

 

З м’ячем наша людина в Іспанії Євген Коноплянка.

Фото Євгена КРАВСА (зі Львова, спеціально для «Голосу України»).