Шановні друзі! 

Дорогі наші захисники!

Традиційно у другу неділю вересня наша держава та весь український народ вітають воїнів-танкістів, ветеранів танкових військ і танкобудівників України з Днем танкістів.
Ми пишаємося бойовими заслугами танкістів у роки Другої світової війни, досягненнями вітчизняних конструкторів, які вивели нашу країну до числа провідних держав світу в галузі танкобудування.
Та сьогодні наша особлива гордість — подвиги, звитяга і героїзм українських танкістів XXІ століття, які з честю виконують конституційний обов’язок з оборони України, захисту її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності під час антитерористичної операції на сході країни.
Бої за участю наших танкових та механізованих підрозділів у донецькому аеропорту, Пісках, Рубіжному, Щасті, Лутугиному, Дебальцевому, Слов’янську, інших населених пунктах Донецької та Луганської областей продемонстрували доблесть і відвагу воїнів. Їх уміння здійснювати рішучі маневри і зривати наміри ворога довели незламну силу духу українських танкістів та могутність броні вітчизняної техніки.
Нехай і надалі високий професіоналізм українських воїнів-танкістів і танкобудівників буде запорукою наших перемог! Бажаю вам, дорогі друзі, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і успіхів у справі служіння Україні!

Голова Верховної Ради України Володимир ГРОЙСМАН.

 

 

Українські танкісти в зоні АТО.

Фото Олександра КЛИМЕНКА.