Маленька дівчинка Діана, від якої відмовилася мати, кілька тижнів провела в дитячому відділенні Любашівської центральної районної лікарні Одеської області. Мати дитини двох з половиною років вирішила, що тій буде краще в притулку, тому що в неї немає засобів, щоб її утримувати.

Медики лікарні звернулися до небайдужих людей із проханням допомогти дівчинці, якій потрібні були й засоби особистої гігієни, продукти, і іграшки. Інформація про знедолене маля була поширена в ЗМІ. На заклик відгукнулися і приватні особи, і благодійна організація «Рука допомоги».
Але головне, що після сюжету по телебаченню, до Діани повернулася мама. Єлизавета Лященко відкликала свою заяву про оформлення дівчинки в дитячий будинок і розповіла, що не збиралася назавжди відмовлятися від дочки. «У мене завжди була дитина одягнена й нагодована. Просто я не знала, що мій чоловік помре й що я опинюся просто на вулиці», — розповіла свою історію мати дівчинки. За її словами, саме працівники соцслужб порадили віддати дитину на деякий час у притулок, щоб знайти роботу й забезпечити умови для проживання родини.
Завдяки людям, які відгукнулися на прохання про допомогу, мама з дочкою нині забезпечені всім необхідним.

Одеська область.