Генеральний директор рівненського Народного клубу «Верес» Євген Донцов та футболіст Богдан Денега завітали до відділення неонатології Рівненської обласної дитячої лікарні, де передали п’ять тисяч гривень Аліні та Миколі Водоп’янам, у яких у серпні народилася трійня — Каріна, Тимофій та Марк. 


Діти з’явилися на світ на два місяці раніше строку, а тому потребують медичної підтримки. Їх стан задовільний, але кожний день лікування молодій родині обходиться у 500—800 гривень. У лікарні немовлята перебуватимуть ще два тижні.


Крім грошей, отриманих під час гри зі столичним «Арсеналом», представники НК «Верес» вручили Водоп’янам ще й картки членів клубу, оскільки останні виявили бажання долучитися до великої «вересівської» родини.
Це не перший благодійний вчинок молодої команди «Вереса», якій, за словами її гравця Богдана Денеги, подобається займатися такими благородними справами. Перед цим футболісти передали 22,5 тисячі гривень 12-річному пацієнту відділення онкогематології Артему О.


«Ми прийняли рішення, що після кожного матчу 15 відсотків від отриманих коштів будемо спрямовувати на благодійність», — сказав Євген Донцов.


Рівне.