Консультаційний центр управління ДСНС у Кіровоградській області — перший серед центрів територіальних підрозділів України в номінації «Кращий за матеріально-технічним забезпеченням».

Як зазначив оргкомітет всеукраїнського конкурсу, який нещодавно провела Державна служба з надзвичайних ситуацій, центр відповідає всім вимогам щодо технічного оснащення, зокрема, із забезпечення оргтехнікою, використання сучасних інформаційних технологій тощо.

Кіровоградські рятувальники свого часу доклали чимало зусиль, щоб у стислі терміни створити комфортні умови для відвідувачів та персоналу. Також вони забезпечили можливість надавати допомогу з питань діяльності служби та консультації щодо цивільного захисту населення телефоном або через мережу Інтернет.

Керівництво обласного управління ДСНС приділяє чимало уваги зміцненню матеріально-технічної бази, поліпшенню умов праці особового складу. Реконструйовано приміщення майбутнього оперативно-координаційного центру, будівлі міських державних пожежно-рятувальних частин, створено новий медичний центр, оснащений за останнім словом науки, та сучасний спортзал. Збудовано каплицю Пресвятої Богородиці — покровительки та заступниці кіровоградських рятувальників. А Маловисківський та Компаніївський райвідділи відсвяткували новосілля у нових пожежних депо. Власні помешкання отримали 76 родин рятувальників. У планах управління — реконструкція під житло для працівників служби порятунку приміщень на території пожежно-рятувальної частини №6 у Кіровограді.

Ірина ПОЛУЛЯХ. Петро МЕЛЬНИК.

Кімната прийому громадян.

Фото прес-служби управління ДСНС в області.