Дорогі друзі!

Вітаю вас зі святом – Днем міста.

Кіровоградська земля – географічне серце України, споконвічний край працьовитих людей та козацької слави, колиска вітчизняної драматургії.

З часів заснування вашого міста біля фортеці Святої Єлисавети і до сьогодні воно є уособленням здатності українців до збереження власної етнічної культури та, водночас, толерантності, взаємоповаги і шанобливого ставлення до культур різних народів, представники яких протягом століть живуть разом у злагоді. Недарма девізом Кіровограда стали викарбувані золотом на його гербі слова: «З миром і добром».

Сучасний Кіровоград – потужний центр машинобудування, харчової та легкої промисловості. У місті нарощує потенціал малий та середній бізнес, здійснюються суттєві інфраструктурні перетворення. Натхненною працею ви, шановні кіровоградці, творите його нову історію. А в цьому – запорука суспільного спокою й благополуччя.

Цього святкового дня бажаю кожній кіровоградській родині здоров’я, добробуту і миру. Переконаний, що ваші працьовитість, наполегливість та патріотизм сприятимуть процвітанню рідного міста і всієї України.

Володимир ГРОЙСМАН