Після річної перерви начальник ДАІ Львова підполковник Богдан Мицак посів своє крісло і заявив, що тепер він ще й претендує на посаду керівника ДАІ області! Громадськість сприйняла це як виклик і влаштувала йому пікет у перший же робочий день.

Свого часу начальник обласної міліції генерал Олександр Рудяк публічно заявив, що до «цього суб’єкта є деякі питання особистої чистоплотності» і що Мицака буде звільнено з посади. Після того підполковник захворів і повернувся на роботу аж через 14 місяців, коли на Львівщині почалася зміна міліцейських кадрів.

У перший же робочий день Мицак дав прес-конференцію і зробив дві сенсаційні заяви про те, що його підтримує... УНСО і про те, що він позивається до міського голови Львова, щоб захистити власну честь та гідність.

Нагадаємо, 17 березня нинішнього року Андрій Садовий публічно заявив, що громадськість проти призначення Богдана Мицака начальником ДАІ Львова: «Це буде ляпасом Євромайдану. Сьогодні до правоохоронних органів мають прийти люди, до яких є максимальна довіра. Громада не допустить випадкових керівників».

Попри це Богдана Мицака повернули на посаду. І він, схоже, пішов ва-банк, розпочавши свій перший робочий день з критики міського голови.