Богдан АЛЕКСЮК (Київ):
«Коли завершиться реконструкція кінотеатру «Жовтень»?»
Київський міський голова Віталій КЛИЧКО (на знімку):

— Усі знають про трагедію, яка сталася минулого року, коли наш історичний кінотеатр згорів унаслідок підпалу. Нині триває його відбудова. Я майже кожного тижня заїжджаю сюди і бачу, як змінюється кінотеатр. На цьому об’єкті працюють удень і вночі понад 300 осіб. Часу залишилось мало, але будівельники кажуть, що встигнуть. Тож до початку кінофестивалю «Молодість», який розпочнеться 24 жовтня, кінотеатр введуть в експлуатацію. Він буде майже повністю оновлений та відповідатиме всім сучасним нормам. Ззовні залишиться таким, яким його багато років знають кияни, але всі внутрішні приміщення та обладнання будуть нові. Це буде один із найкращих комунальних кінотеатрів Києва. Його відкриття заплановано на 18 жовтня цього року. У перший день будуть безплатні кінопокази та кілька днів безплатного пригощатимуть поп-корном.
Незважаючи на складну економічну ситуацію в місті і країні, ми знаходимо можливості і кошти для відновлення та розвитку інфраструктури нашого міста.

Читачі, запитуйте. Газета «Голос України» запрошує читачів ставити запитання до народних депутатів, очільників парламентських комітетів, міністрів та керівників інших органів державної влади. Запитання надсилайте на електронні адреси: melya@golos.com.ua, maіl@golos.com.ua. Відповіді виходитимуть у газеті та розміщуватимуться на сайті www.golos.com.ua в рубриці «Читач запитує...».