Легка атлетика. Міжнародні змагання зі спортивної ходьби Around Taіhu Lake. Їх приймала китайська провінція Сунчжоу. Щодня атлети долали по одній дистанції — двічі по 10 км, 12 км і 15,6 км. Переможці в індивідуальному і командному заліках визначалися за підсумками всіх чотирьох етапів.


Українка Людмила Оляновська виграла три старти з чотирьох. Вона почала змагання з другого місця на 10-кілометрівці. Наступного дня перемогла на ній з найкращим результатом сезону у світі (42.01 хв.), після чого більше нікому не поступилася лідерством. Наша Надія Боровська була третьою на другому етапі.


Людмила Оляновська до перемоги в індивідуальному заліку додала виграш у командному. Успіху вона досягла разом із Надією Боровською та Інною Кашиною.


У змаганнях чоловіків одразу дві українські команди стали призерами. Назар Коваленко, Іван Лосєв, Андрій Ковенко та Олексій Казанін були другими. Ігор Главан, Іван Банзерук і Сергій Будза — третіми. В індивідуальному заліку Ігор Главан на двох етапах фінішував другим (12 км і 15,6 км), а в підсумковому протоколі був четвертим.


Фехтування (шпага). Зренянін (Сербія). Етап кадетського європейського циклу. Дар’я Варфоломєєва виборола бронзову нагороду. На шляху до п’єдесталу пошани юна українка спочатку здобула перемоги над усіма суперницями групового туру змагань. Далі в турі прямого вибування Дар’я впевнено перемогла чотирьох опоненток, однак у півфіналі поступилася румунці Таліді Єнаці (11:15).


Бокс. Бій Володимира Кличка з Тайсоном Ф’юрі, найімовірніше, відбудеться 28 листопада. Про це заявив менеджер українця Бернд Бенте.


«Поєдинок неодмінно відбудеться на стадіоні «Espіrіt Arena» у Дюссельдорфі (Німеччина) — вже продано майже всі квитки, — сказав містер Бенте. — Нині ми націлюємося на 28 листопада, але може бути і пізніша дата залежно від рекомендацій лікаря».


Раніше повідомлялося, що Володимир Кличко зазнав травми і його бій перенесено на невизначений термін.


Олімпізм. Оргкомітет Олімпійських ігор у Токіо, які відбудуться 2020 року, рекомендує внести до програми змагань ще п’ять видів спорту. Йдеться про бейсбол/софтбол, карате, скейтбординг, спортивне скелелазіння і серфінг.


Господарям Ігор дають можливість залучити один або більше видів, які популярні у країні, щоб підвищити рейтинги змагання та знайти більше спонсорів. Міжнародний олімпійський комітет має ухвалити остаточне рішення у серпні наступного року.


Сторінку підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.