про взаємодію між Верховною Радою та Вестмінстерською Фундацією за демократію

 

 

Виконуючий обов’язки керівника апарату Верховної Ради України Володимир Слишинський у середу провів зустріч з представниками Німецького товариства міжнародного співробітництва (GІZ) та Вестмінстерської Фундації за демократію (WFD).


Вітаючи гостей, В. Слишинський наголосив, що спільні напрацювання будуть корисні у процесі реформування і апарату парламенту, і законодавчих процедур.


Під час зустрічі обговорювали шляхи співпраці та підготовка до підписання спільного меморандуму про взаємодію між Верховною Радою та Вестмінстерською Фундацією за демократію.


«Ваші досвід і знання для нас важливі», — наголосив В. Слишинський, висловивши при цьому побажання поєднати у майбутньому роботу кількох проектів з реформування українського парламенту.


Своєю чергою, члени делегації підкреслили, що співпраця з українським парламентом є актуальною для GІZ і WFD, наголосивши, що «ми давно працюємо з Верховною Радою, і наша співпраця гнучка». Сьогодні ж, на думку гостей, важливо, аби робота Верховної Ради, її реформування відбувалося у річищі загальної архітектури реформ в Україні.

 

Прес-служба Верховної Ради України.
 

 

В. о. керівника апарату Верховної Ради України Володимир Слишинський.

 

Координатор проекту GІZ «Консультаційний фонд впровадження реформ» Йоланда Саттлер.

 

Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.