Мунджеон (Республіка Корея) VІ Всесвітні ігри військовослужбовців.
Українські атлети щодня здобувають нагороди. У вітрильному спорті наші Павло Мацуєв і Борис Швець вибороли золоті нагороди.
Дзюдоїстка Світлана Яремка (78+ кг) виборола срібну медаль. Яремка, бронзовий призер Європейських ігор-2015 в Баку, а в минулому чемпіонка світу з самбо в суперважкій категорії, у двох поєдинках здобула дострокові перемоги — спочатку над представницею Монголії Гармаа, а потім над китаянкою Жоу Яфей, причому з нею розібралася за 51 секунду. І лише в фіналі Світлана ще одну китайську дзюдоїстку Чи Янг не подужала.
Чемпіон Європи, бронзовий призер чемпіонату світу-2015 з вільної боротьби Павло Олійник (97 кг) виборов «бронзу». У сутичці за третє місце українець у двох періодах переміг корейського борця Сео Мін Вона (1:1 у першому періоді та 4:1 у другому).
Справжній «срібний дощ» організували українські легкоатлети. У бігу на 100 м Наталя Погребняк фінішувала другою, програла тільки бразилійці Олівейре Сантуш. Ганна Рижикова-Ярощук зовсім небагато поступилася бігунці з Бахрейну Олувакеме Адекойе на 400 м з бар’єрами.
Показала клас і українська жіноча естафетна команда (4х400 м). На «срібний» фініш естафетну паличку несли: Ольга Земляк, Наталя Пігіда, Ганна Рижикова-Ярощук, а також чемпіонка нинішніх ігор з бігу на
800 м Наталя Лупу.
На дистанції бігу на 400 метрів Наталя Пігіда була третьою.
Українець Євген Виноградов став другим у метанні молота. Свій медальний результат він показав у третій спробі — 74 м 77 см.
На той момент, коли готувалася ця інформація, в активі збірної України на змаганнях, котрі ще називають Олімпійськими іграми військовослужбовців, були дві золоті, шість срібних і дві бронзові медалі.