Футбол. Усі ми з нетерпінням чекаємо на зустрічі у відбірному циклі Євро-2016 за участю збірної України. Перша з них відбудеться завтра в Скоп’є, де національна команда Македонії прийматиме наших футболістів.
До речі, цей поєдинок обслуговуватиме бригада арбітрів із Румунії, котру очолює 35-річний рефері Овідіу Гацеган.
Приємно, що навколо нашої команди утворилася атмосфера прозорості. Представники ЗМІ мають можливість діставати інформацію з перших рук: від тренерського штабу і футболістів.
Ми вже знайомили наших читачів з поглядами Михайла Фоменка стосовно подій, участь у котрих братиме українська збірна. Тепер слово двом гравцями луганської «Зорі», представлених у збірній.
Нападник Пилип Будківський поділився думками щодо найкращого форварда у збірній нині.
— Попереду дуже відповідальний момент для нас. Треба вигравати в обох зустрічах. Тепер кілька слів про напад. Це для мене близька тема. Вважаю, сильніший той, хто регулярно реалізовує моменти, — сказав він. — Селезньов? Він забиває, то, либонь, найсильніший. А хто забиває, той і має грати. Хоча останнє слово за тренером. А взагалі, маємо достатньо результативних виконавців.
Новачок у збірній Микита Каменюка в клубному футболі досвідчений і авторитетний півоборонець.
— Дуже чекав на виклик до національної команди. Не скажу, несподіваний він чи ні. Але для мене це дуже приємна подія. У команді прийняли нормально. Є хлопці, які мені допомагають і підказують у побуті. Довірять зіграти — не підведу, — сказав футболіст.
Зустріч на Національній арені «Філіп ІІ Македонський» (вміщує 36 400 глядачів) у Скоп’є розпочнеться о 21:45 (за київським часом). Трансляцію наживу вестимуть телеканали «Україна» і «Футбол-1».