Шановні друзі!

 


Щиро вітаю з Днем міста.


Балта відмічає 489-й рік народження, маючи давню історію, в яку вписані світлі і трагічні сторінки. Але водночас місто щоденно доводить свою молодість, завзятість і бажання змін на краще.


Сьогодні ви на передових рубежах впровадження надзвичайно важливої для українського суспільства реформи — децентралізації влади та місцевого самоврядування. Балта однією з перших в Україні згуртувала навколо себе однодумців, створивши об’єднану територіальну громаду.


Балта — це велика, працьовита, багатонаціональна й багатомовна родина. Тут дбають про молодь і дошкільнят, людей з обмеженими фізичними можливостями, митців і спортсменів, допомагають українським військовим, шанобливо бережуть пам’ять про в’язнів Балтського гетто і праведників народів світу. Тепла ваших сердець і щирості душі вистачає на всіх.


Цього святкового дня бажаю вам миру і злагоди, міцного здоров’я і добробуту, радості і наснаги творити добро. Вірю у велике майбутнє балтської міської об’єднаної громади і в те, що спільними зусиллями ми побудуємо демократичну, ефективну, незалежну і міцну державу.

 


Голова Верховної Ради України Володимир ГРОЙСМАН.