У Львові свято, приурочене до Всесвітнього дня пошти, відкривали директор з персоналу Укрпошти Олена Нікольська та керівник Львівської філії відомства Микола Ростов. Також відбулася святкова нарада, на якій відзначили кращих працівників області.


«Поштар — це таке тепле слово! Щороку на День пошти кожен із вас — іменинник, — звернулася до колег Олена Нікольська (на знімку друга праворуч). — Тільки завдяки вашій невтомній праці існує українська пошта. Сьогодні це — 80 тисяч працівників, із них 35 тисяч — листоноші, 15 тисяч — оператори. Це — наш золотий фонд. Без листонош, операторів, водіїв, сортувальників ми, управлінці, працювати не можемо», — сказала О. Нікольська.

 

Керівник Львівської філії Укрпошти Микола Ростов (на знімку ліворуч) також долучився до привітань: «Це свято об’єднує не лише поштовиків, а й усіх людей! Історія листівки не закінчується на певному відділенні... Скільки операторів, часто міжнародних, тримають в руках цей листочок, затрачають свою працю, роблять це із любов’ю, аби той, хто чекає на листівку в далеких краях, отримав її. Львівська дирекція нараховує понад 4,5 тисячі працівників, із них 2 тисячі — листоноші, саме завдяки вам є ті добрі плоди праці, які ми зараз пожинаємо», — наголосив Микола Ростов.

 


Голова обласного комітету профспілки працівників зв’язку львівської дирекції Укрпошти Василь Костюк (на знімку праворуч) побажав усім колегам Львівщини радості, щастя, добробуту і здоров’я та зауважив, що лише спільна справа згуртовуватиме всіх у такий складний час.


Львівська область


Фото надано Львівською. дирекцією Укрпошти.