Шановні друзі!


Прийміть найщиріші вітання з Днем міста.


Запоріжжя по праву називають колискою нашої свободи та незалежності, батьківщиною дивовижного народу, який виріс на вільних просторах Таврії, на берегах великого Дніпра, що омиває легендарний острів Хортиця. І ця спадщина — надбання всієї країни і всього світу.


Ваш край пройшов довгий, тернистий, овіяний бурхливими подіями шлях від Запорізької Січі до високорозвиненого культурного і промислового регіону. Сучасне Запоріжжя — місто великих можливостей, один із центрів розвитку економічного, технологічного та інтелектуального потенціалу України.


Висловлюю слова подяки всім тим, хто творив і сьогодні творить славну історію міста: представникам старшого покоління, ветеранам війни і праці, які своїм трудовим та ратним подвигом вписали золоті сторінки у літопис Запорізької землі, молодому поколінню, на яке сьогодні покладено відповідальність за майбутнє країни.


Цього святкового дня бажаю всім запоріжцям миру, добробуту, оптимізму, упевненості у власних силах і невичерпного натхнення. Козацького здоров’я вам, щастя, любові до свого рідного міста, нових звершень в ім’я України!


Голова Верховної Ради України Володимир ГРОЙСМАН.