Шановний Борисе Іллічу!

Дозвольте привітати Вас з нагоди славного ювілею та висловити слова щирої вдячності за багаторічну самовіддану працю на благо України.
Мудрість і талант, щедро даровані Вам долею, стали інтелектуальним скарбом українського суспільства, вагомим надбанням не лише української, а й світової культури.
Ваша творчість втілює загальнолюдське прагнення до прекрасного, чесного, чистого, відзначається концептуальністю у підході до найважливіших проблем сучасності. Її коріння глибоко проростають у дерево пам’яті нашого народу, в його духовність.
Ми пам’ятаємо і шануємо по-справжньому народного обранця Бориса Олійника, який з високої московської, а потім київської трибуни полум’яно відстоював право нації на самовизначення, право людини на віросповідання, свободу слова.
Ваше життєве кредо: кожен повинен жити напруженим духовним життям, бути чесним, щирим та щедрим, вело Вас непростими, тернистими шляхами долі. Ви зуміли зберегти як дороговказ батьківський заповіт: бути патріотом, державником, відданим українській справі, українській ідеї.
Щиросердно бажаю Вам здоров’я, миру і добра на довгі роки!

З повагою Голова Верховної Ради України Володимир ГРОЙСМАН.

м. Київ,
22 жовтня 2015 року.