Президент України Петро Порошенко зустрівся зі студентами, викладачами та засновниками Української академії лідерства. 

 


Президент привітав 39 студентів академії — представників усіх областей України. «Я наголошую, всіх представників України, включаючи Крим та Донбас, і дякую за цей мужній крок. Це дуже символічно, бо показує, що Крим і Донбас є Україна», — наголосив глава держави, повідомляє його прес-служба.


Президент назвав започаткування такої академії «символом того, що наша країна змінюється». «Це можна було створити, коли Україна має надію, має перспективу, і коли в цю перспективу вірить народ, молодь, яка повірила і приєдналася до академії лідерства», — сказав Петро Порошенко.


Глава держави привітав батьків слухачів академії. «Кожна хвилина, яку вони проведуть тут, — це хвилина, яка створить майбутнього лідера України», — зазначив він.


Президент подякував за ідею створення такої Академії лідерства та її втілення в життя своїй команді, насамперед главі адміністрації Президента Борису Ложкіну та його раднику Наталії Попович. «Спасибі всім, хто в цю ідею повірив. Бо ідея, в яку повірили люди, є непереможною», — сказав Петро Порошенко.


Глава держави зазначив: «Нехай весь український народ зараз очима журналістів, які тут присутні, подивиться, і нехай це надасть багато-багато оптимізму, віри в те, що ми з цією командою змінимо країну. Бо коли кажуть, що в Україні дуже коротка лава запасних, — ми сьогодні демонструємо: це неправда. Дивіться, скільки у нас лідерів. І мені віриться, що майбутній Президент України також стоїть на цій сцені».


Петро Порошенко побажав студентам академії перемог. «Від цих 39 учнів залежить, що вже наступного року нас будуть сотні, і результат країна відчує не через двадцять років, а вже сьогодні, бо сюди приходять політичні лідери, і вони вчаться, як треба змінювати країну».