Гандбол. Приштина (Косово). Кубок EHF. Перше коло. Чемпіон України львівська «Галичанка» переконливо здолала місцевий клуб KHF «Prіshtіna» у двох матчах.


Львів’янки зіграли два матчі на виїзді через те, що Україна не має дипломатичних відносин із Косово і суперниці не змогли заїхати на територію України. Перший поєдинок закінчився перемогою українок — 26:17. І другий виграли наші дівчата — 26:14.


«Галичанка» вийшла до наступного кола. Там на неї чекає турецький клуб з Анталії «Muratpasa Beledіyesі». Матчі проти чемпіона Туреччини український колектив проведе 14/15 листопада на виїзді та 21/22 листопада вдома.


Теніс. Жуе-ле-Тур (Франція). Турнір ІTF. (Призовий фонд — 50 000 доларів). Фінал. Ольга Фрідман (Україна, до основного турніру пройшла з кваліфайну) — Крістіна Плішкова (Чехія,   1 сіяна). 6:2, 3:6, 6:1.


Вирішальний поєдинок тривав півтори години. Для 17-річної українки це другий одиночний титул у кар’єрі та перший нинішнього року. Перемога в Жуе-ле-Тур дасть змогу киянці Фрідман уперше увійти до числа 300 найсильніших тенісисток планети.


Футбол. У чемпіонаті Франції відбувся поєдинок, до котрого ми мали особливий інтерес. Адже зустрічалися суперники «Шахтаря» і «Дніпра» в європейських клубних турнірах, відповідно ПСЖ і «Сент-Етьєн». Матч відбувся у Парижі і завершився переконливою перемогою господарів.


ПСЖ — «Сент-Етьєн». 4:1. Голи: Курзава, 23, Кавані, 48, Ібрагімович, 67, Верратті, 73 (автогол), Лукас, 87.


ПСЖ: Трапп, Маркіньос, Курзава, ван дер Віль, Тіаго Сілва, Верратті, Мотта, Рабьо (Матюйді, 70), Ді Марія, Кавані (Лавессі, 86), Ібрагімович (Лукас, 70).


«Сент-Етьєн»: Рюфф’є, Салл (Погба, 52), Ассу-Екотто, Клерк, Перрен, Ейссерік (Баебек, 46), Діоманде, Амума, Лемуан, Монне-Паке, Берич.


***


Англія. Чергової невдачі у чемпіонаті прем’єр-ліги зазнав суперник київського «Динамо» у Лізі чемпіонів «Челсі». «Аристократи» в гостях поступилися «Вест Гему» — 1:2. Голи: Сарате, 17, Керролл, 79 — Кейгілл, 56.


«Челсі»: Бегович, Кейгілл, Аспілікуета (Баба, 87), Зума, Террі, Матич, Рамірес (Фалькао, 82), Фабрегас (Обі Мікел, 46), Вілліан, Азар, Дієго Коста.


З 44-ї «Челсі» грав у меншості, вилучили Матича.