Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман традиційно голосував у Вінниці. Він не змінив місця прописки. Як і на попередніх виборах, громадянський обов’язок виконав на виборчій дільниці, розташованій у загальноосвітній школі №10.

— Це перші вибори після Революції Гідності в умовах початку децентралізації, тому вони надзвичайно важливі, — наголосив глава парламенту після голосування. — Адже зміни в українському суспільстві й політикумі мають починатися саме з місцевого рівня.
За словами Володимира Гройсмана, від того, за кого люди проголосують, залежить розвиток територіальних громад та місцевого самоврядування, вирішення абсолютно простих, але певною мірою наболілих питань: дороги, тротуари, ліфти, школи, садочки, лікарні — все те, що нас оточує. «Тому покладаю на ці вибори величезні надії, — зазначив Голова Верховної Ради. — Я дуже хотів би, щоб відбулось оновлення місцевих еліт, особливо там, де місцева влада не довела своєї ефективності. 
Дуже важливо, щоб ці вибори були демократичними і вільними. Глибоко переконаний в тому, що це початок позитивних змін в Україні».
На запитання журналістів, за кого голосував Володимир Гройсман, глава парламенту відповів: «Я голосував за команду, якій довіряю і в успіх якої вірю, за людей, які здатні забезпечити розвиток Вінниці на найближчі роки. Вважаю, що Вінниця має дуже цікавий план дій, і він буде реалізований. Це не пусті обіцянки. Це реальний план дій, який перетворюватиме Вінницю на сучасне місто, комфортне для життя кожного його мешканця. Впевнений, що рідне мені місто і надалі займатиме лідируючі позиції серед інших обласних центрів».

Вінниця.

 

 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман голосував у Вінниці разом з дружиною Оленою.

Фото із сайту Вінницької міськради.