На засіданні виконкому Миргородської міськради, що на Полтавщині, матері загиблого учасника АТО Максима Ошеки Ніні Михайлівні вручили ордер на квартиру. Водночас у місті Пирятин за сприяння районної влади у будинок, де мешкає родина полеглого воїна-захисника України Івана Олійника, провели воду.


Максим Ошека після закінчення школи у рідному Миргороді навчався у Полтавській аграрній академії, згодом залишився в армії служити за контрактом. Трохи більше року тому, виконуючи бойове завдання на Донбасі, одержав тяжке поранення й наступного дня помер у лікарні 23-річним... У такому молодому віці він, звісно, ще не міг одержати власного житла чи заробити на нього. Він був у матері єдиним сином, її надією та опорою.

Знаючи про це, представники влади та відповідних служб не залишили згорьовану жінку наодинці з бідою.


Ще молодшим відійшов у вічність учасник АТО з Пирятина Іван Олійник. Він загинув у серпні минулого року під час обстрілу терористами і загарбниками командного пункту бригади з танків і БМП. На той час йому виповнився тільки 21 рік. А за 5 днів до фатального обстрілу дружина подарувала Іванові сина, якому він іще встиг дати ім’я... Родина жила у будинку без водопостачання. Воду брали з вуличної колонки, що часто виходила з ладу. Тоді живлющу рідину доводилося носити з сусідньої вулиці. Після звернення в райдержадміністрацію комунальники «завели» трубу водопостачання безпосередньо в оселю родини полеглого героя.

Полтавська область.