Протягом лютого-березня найбільше подорожчали овочі та фрукти -за інформацією головного управління статистики у Львівській області, в середньому на 12,3 відсотка. Рекорд побили банани — на 19 відсотків, виноград — на 13,9, яблука — на 12,7, а цитрусові та ківі — приблизно на 10 відсотків. Серед овочів найбільше подорожчали: капуста — на 30 відсотків, морква — на 14,6, буряк — на 9,9. Невеликий стрибок цін на борошно, олію, цукор — на 1—2 відсотки. Дещо подешевшали м’ясні продукти.
Найбільше зросли в ціні продукти, які завозять із сусідніх країн. Експерти це пояснюють подорожчанням долара.
Найнижчі ціни у Львові на оптовому ринку «Шувар», де закуповують продукцію місцеві продавці. Вони, як правило, потім збільшують ціни на 20—30 відсотків.
Ціни на оптовому ринку «Шувар» (грн. за кілограм): буряк столовий — 2,7, кабачки — 16, капуста білокачанна — 3,8, морква — 4, огірок довгоплідний — 13, перець солодкий — 30, помідор салатний — 20, цибуля ріпчаста — 5, картопля стандартна — 4,5, виноград імпортний — 36, яблука — 6—8, мандарини (Італія) — 20.
 
Львів.