Творчий вечір у Палаці культури «Березіль» влаштував тернопільський поет, композитор, виконавець власних пісень, лауреат конкурсу української естрадної пісні «На хвилях Світязя» Василь Дунець (на знімку). Він презентував два нові диски: «Усміхайтесь, люди добрі» та «Ми — українці». Останній диск є ювілейним — десятим.

 


У концерті взяли участь місцеві колективи й виконавці. Автор запросив і волонтерів логістичного центру, родичів бійців АТО, які загинули на полі бою, учасників АТО, військовослужбовців 44-ї окремої артилерійської бригади, яка дислокується у Тернополі.


У фойє волонтери розгорнули фотовиставку з передової і влаштували аукціон з продажу використаних гільз снарядів, які вихованці Тернопільської художньої школи та їхні наставники перетворили на справжні витвори мистецтва: вази та горщики для квітів. Уторгували понад 7 тисяч гривень. Ще 12,5 тисячі пожертвував на потреби бійців Василь Дунець. За ці гроші волонтери збираються купити найнеобхідніше для бійців на передовій в осінньо-зимовий період.


Тернопільська область.


Фото надане логістичним центром.