У виконанні Луганського обласного драматичного театру у Сєверодонецьку відбулася прем’єра вистави «Наталка Полтавка». Постановка п’єси за твором Котляревського привертає увагу з багатьох причин. По-перше, Сєверодонецьк повертає собі статус театрального міста, яким він вважався раніше, коли тут працював муніципальний театр. По-друге, своєю вже другою виставою (влітку актори представили мелодраму Асі Котляр «Наша кухня») обласний музично-драматичний український театр, який був створений заново, знову продемонстрував високий творчий потенціал. І, по-третє, виявив молоді таланти. У колективі театру нині здебільшого випускники та викладачі Сєверодонецького музичного училища. Режисер Іван Шербул чи не єдиний з обласного українського театру, що нині залишився в окупації, переїхав до Сєверодонецька і почав працювати над створенням нового театрального колективу.
— Чому саме «Наталка Полтавка»? — розмірковує він. — Я виходив з того, де взяти акторські кадри. Тут немає ні училища, ані театрального інституту, які б випускали драматичних акторів. Усе залишилось у Луганську. Але у Сєверодонецьку є музична вокальна база. «Наталка Полтавка» — це геніальний твір Івана Котляревського та Миколи Лисенка, який дав можливість започаткувати тут акторську і вокальну школу.
Чудові декорації разом зі своїми помічниками виготовив завідувач постановочною частиною, він і художник, Михайло Котов. Сєверодончани прийняли виставу дуже тепло.

Луганська область.