Під таким гаслом пройшов патріотичний концерт в Маріупольському дошкільному закладі №129 «Іскорка». Вихованці садочка запросили представників групи ЦВС на чолі з командиром полковником Олексієм Тарасенком взяти участь у святкуванні Дня дошкільняти.

Малеча підготувала гостям святковий концерт та подарувала військовослужбовцям саморобні синьо-жовті сердечка й малюнки. Програма заходу була настільки різноформатна та патріотична, що присутні не могли стримати свої емоції. Щирість, любов до Батьківщини та віра в перемогу — все це випромінювали дитячі обличчя. В свою чергу військовослужбовці привезли малюкам м’ячі, розмальовки, прилади для художньої творчості та різноманітні смаколики.
Завідувачка дошкільного закладу Яна Виноградова вручила командиру групи СІМІС сектору «М» полковнику Олексію Тарасенку Почесну грамоту зі щирою подякою від вихованців садочка «Іскорка» воїнам, які захищають мир та спокій Маріуполя. Водночас зауважила, що за останні два роки і батьки, і діти стали більш патріотичними.
— Наприклад, створюючи звичайний малюнок на задану тему, дитина може просто домалювати український прапор. Та навіть синій та жовтий колір почали більше використовувати. І це все йде добровільно від самих малюків, — каже Яна Виноградова.
Наразі в садочку навчаються 230 діток віком від 4 до 6 років, з них понад 30 брали участь у концерті. Складність художніх номерів вражала, проте діти виконали їх на відмінно і з душею. Варто зазначити, що до концерту готувалися лише тиждень. Враховуючи такий короткий термін і вік малечі — для них це була титанічна праця.