Після кількарічної перерви подорожні, які часто нарікали на довготривалі очікування в автобусах на прикордонних пунктах пропуску під час поїздок з Варшави до Львова, зможуть їздити в комфортних умовах.

 

Польський залізничний перевізник «PKP Іntercіty» завершує підготовку до запуску з 13 грудня потягів прямого сполучення Варшава— Львів та Вроцлав—Львів. За інформацією, отриманою у прес-центрі польського перевізника, обидва потяги курсуватимуть через Краків, залізничний прикордонний пункт пропуску «Мостиська ІІ» й прибуватимуть до Львова вранці о 6.03 або о 7.15 (залежно від дати). Тобто подорожні проводитимуть у дорозі ніч, а на ранок зможуть вирішувати ті справи, які привели їх до Львова. Розклад руху цих поїздів у зворотному напрямку ще узгоджується.


Мало того, з 19 грудня компанія «PKP Іntercіty» планує запустити ще один, цього разу щоденний, поїзд сполученням Перемишль—Львів—Перемишль. Розклад цього потяга продумано таким чином, щоб подорожні, по прибутті до Перемишля, могли здійснити пересадку на швидкі поїзди ІnterCіty, які курсують до Кракова, Вроцлава і Зеленої-Гури.


Це крок назустріч усім тим, хто хоче планувати свої подорожі з точністю до хвилини і не боятися запізнитись на ділову зустріч чи на пари через непрогнозований час очікування на автомобільно-автобусних пунктах пропуску.

Варшава.