З метою активізації молоді у другому турі виборів міського голови Вінниці низка громадських організацій проводить акцію «Твій голос вирішує ВСЕ», під час якої можна виграти — від квитка у кіно чи театр до іPhone 5S.

— Люди середнього і старшого віку зазвичай активніше беруть участь у голосуванні, молодь відстає від них, тим само віддає своє майбутнє в руки інших людей, — каже голова Вінницької молодіжної ради Дмитро Мира. — Сподіваємося, пропонована акція зацікавить молодих виборців, і вони не залишаться байдужими до виборчого процесу 15 листопада.
За словами співорганізатора акції Марини Олексієнко, аби мотивувати молодь у день другого туру, для виборців віком від 18 до 35 років розігруватимуться такі призи: вісім карт пам’яті на 32 Gb, п’ять стильних датованих щоденників, 12 білетів у кінотеатр, п’ять проїзних квитків, стільки ж карток на поповнень мобільного рахунку на 100 гривень кожна, три сертифікати на гру у боулінг, два сертифікати на вечерю у ресторані, три подарункові сертифікати на придбання товарів у магазинах міста та інші призи. Головним є бажаний для багатьох іPhone 5S. Три такі айфони розіграють між собою виборці.
Щоб стати учасником акції, треба сфотографуватися на виборчій дільниці з бюлетенем у руках (до процесу голосування!), розмістити фото у спільноті «Вінниця голосує» в альбомі свого навчального закладу (для студентів) або у альбомі «Інші учасники» (для тих, хто не є студентом). Наступний крок — виставити фото у себе на сторінці в мережі «ВКонтакті».
Ще одна нагорода чекає на адміністрацію навчального закладу за результатами конкурсу «Битва університетів». Той виш, студенти якого будуть найактивнішими у день виборів, отримає грошову премію у сумі 10 тисяч гривень. Організатори наголошують, що акція не є агітацією за жодного з кандидатів, її мета — викорінити байдужість та закликати молодь прийти на виборчі дільниці.

Вінниця.