Оприлюднені в ніч проти 4 листопада результати виборів до Черкаської обласної ради викликали обурення та протест більшої частини учасників перегонів. 

Представники ВО «Свобода», «УКРОПу», Радикальної партії, «Батьківщини» та інших політсил звинуватили членів ОВК у крадіжці та «переписуванні» 35 тисяч голосів на користь Опозиційного блоку та БПП «Солідарність». Протестувальники заявили про фальсифікацію підсумкового протоколу підрахунку голосів, за яким до облради замість партії «УКРОП» проходить Опозиційний блок, а БПП «Солідарність» збільшує кількість депутатів. За зверненням лідерів кількох обласних партійних організацій правоохоронці розпочали перевірку виборчої документації.
До Черкас прибули уповноважені особи від ЦВК, аби допомогти розібратися у виборчому конфлікті. У їх присутності члени ОВК повторно звірили виборчі протоколи. За результатом спільної роботи оголошено, що до обласної ради проходить вісім партій: Блок Петра Порошенка «Солідарність», партії «Черкащани», «Батьківщина», ВО «Свобода», Радикальна партія, «УКРОП», «Партія ветеранів Афганістану» та «Відродження».

Черкаська область.