Футбол. Ліга Європи. Груповий раунд. 4-й тур. 5 листопада.
Група G. «Русенборг» (Норвегія, Тронгейм) — «Лаціо» (Італія, Рим). 0:2.
«Сент-Етьєн» (Франція) — «Дніпро» (Україна, Дніпропетровськ). 3:0. Голи: Монне-Паке, 38, Берич, 52, Амума, 65.
«Сент-Етьєн»: Рюффьє, Клерк, Перрен, Погба, Ассу-Екотто, Лемуан, Пажо (Клеман, 70), Ру, Ейссерік (Корньє, 80), Монне-Паке (Амума, 61), Берич. Тренер — Крістоф Галтьє.
«Дніпро»: Бойко, Федецький, Дуглас, Гуйє, Матос, Едмар, Чеберячко (Безус, 46), Томечак (Лучкевич, 63), Ротань, Матеус, Селезньов (Бруно Гама, 78). Тренер — Мирон Маркевич.
Рефері — Маттіас Ґестраніус (Фінляндія).
Сент-Етьєн. Стадіон «Жоффруа Гішар». 24 582 глядачі. 12 градусів.

***

Гнітюче враження від побаченого. «Дніпро» зіграв ще гірше, ніж удома. І річ не в тому, що він поступився з більшим рахунком, а в якості гри. Вона була розбалансованою та інертною.
Дуже помилилися гості в обороні, не відзначалися логікою і гостротою їхні атаки. Лише одного разу на 44-й хвилині «Дніпро» організував пристойний момент, котрий Селезньов завершив ефектним влучним ударом головою. Але рефері чомусь не зарахував гол.

***

— Жодного шоку, — сказав після матчу наставник «Дніпра». — Просто «Сент-Етьєн» тепер сильніший за нас. Нічого соромитися, треба правду казати. У нас на поле вийшли вісім гравців, які старші 30 років. Така нині ситуація в команді. Наш минулорічний склад та нинішній — це велика різниця. Ті люди, яких ми взяли, не можуть замінити тих, які пішли. Ще й моральний клімат у команді не найкращий.
Розклеїлися після першого гола, потім другий самі собі привезли. Жовтих карток назаробляли, бо не встигали за суперниками. Я не просто сказав, що у нас вікова команда. Коли багато таких гравців, то починаються проблеми. Після третього гола стало зрозуміло, що шансів жодних. Ще й Селезньов зламався. Дай Бог, щоб з ним усе було гаразд. Він добре грав, був світлою постаттю.
Щодо шансів, то попереду ще два поєдинки. Необхідно взяти максимум очок. Мінімальні шанси виходу з групи є. Але не з таким ставленням. Щоб добре грати в Європі, треба займатися командою і рішуче все змінити. Претензії до керівництва? Не бачу жодного сенсу про це говорити...