Питання, які нині найбільше турбують українців: як пережити зиму, ціни на газ, тарифи на комунальні послуги. Однак парламент і досі не розпочав їх обговорення.
Відповідні законопроекти, наголосив під час брифінгу в парламенті народний депутат Олександр Сугоняко (БПП), мали розглядатися у четвер. Але через обговорення дуже слабих урядових законопроектів щодо безвізового режиму, розгляд було зірвано.
З огляду на це, депутат заявив: «Тарифний майдан продовжує свою роботу, розширює її і стоятиме доти, доки не будуть розглянуті ці питання в парламенті, а ціни на комунальні послуги та газ знижені».
Водночас представник Радикальної партії Олега Ляшка Олег Купрієнко наголосив, що їх політична сила вимагає від уряду розглянути питання щодо повної передачі газу українського видобутку на потреби населення. «Цей газ має йти на потреби громадян, які і є власниками надр. Ми вимагаємо радикального підвищення мінімального споживання електроенергії, особливо для тих категорій, які використовують електрокотли, з трьох до п’яти тисяч кіловат на місяць. Ми стоятимемо на Тарифному майдані доти, доки нас не почують», — заявив він.