Футбол. Чемпіонат країни. Прем’єр-ліга. 14-й тур. 7—8 листопада.
«Зоря» — «Металург». 4:1. Запоріжжя. «Славутич-Арена». 
1 200 глядачів. Рефері — Іванов (Донецька область). Голи: Караваєв, 5, 90, Малиновський, 28, Будківський, 59 — Журахівський, 90+3.
«Чорноморець» — «Олімпік». 0:2. Одеса. «Чорноморець». 3 264 глядачі. Рефері — Березка (Київська область). Голи: Драченко, 65, Моха, 77.
«Олександрія» — «Шахтар». 2:3. Олександрія. КСК «Ніка». 
7 500 глядачів. Рефері — Бойко (Київська область). Голи: Запорожан, 16 (п), Пономар, 90+1 — Дентіньо, 14, Гладкий, 43, Тейшейра, 54. Вилучено Шендрика («Олександрія», 31, два попередження), Тейшейру («Шахтар», 90+3, два попередження).
«Карпати» — «Металіст». 1:1. Львів. «Україна». 3 820 глядачів. Рефері — Романов (Дніпропетровськ). Голи: Голодюк, 55 — Прийомов, 41.
«Волинь» — «Ворскла». 2:1. Луцьк. «Авангард». 2 705 глядачів. Рефері — Абдула (Харків). Голи: Політило, 4, Козьбан, 50 — Дітятьєв, 76.
«Дніпро» — «Говерла». 2:0. Дніпропетровськ. «Дніпро-Арена». 5 461 глядач. Рефері — Пасхал (Херсон). Голи: Матеус, 52, Селезньов, 62.
«Динамо» — «Сталь». 2:0. Київ. НСК «Олімпійський». 7 644 глядачі. Рефері — Дердо (Іллічівськ). Голи: Ярмоленко, 88, 90+4.
Бомбардири: Тейшейра («Шахтар») — 19 м’ячів, Селезньов («Дніпро») — 10, Будківський («Зоря») — 6, Караваєв («Зоря») — 6, Ярмоленко («Динамо») — 6.
Очки в цьому турі лідерам далися, як кажуть, зі скрипом. «Шахтар» ще в першому таймі отримав чисельну перевагу, забив три м’ячі. Але «Олександрія» не здавалася, скоротила розрив у компенсований час. І мала можливість урятувати зустріч. Але не судилося.
Про знервованість «гірників» свідчить вилучення Тейшейри, котрий, залишаючи поле, повернувся і... плюнув. У кого: рефері, суперників? Адже не у своїх колег. Особливо «культурний» вчинок, свідками якого стали присутні на стадіоні і сотні тисяч телеглядачів.

***

Тривалий час «Дніпрові» не вдавалося зламати закарпатців, які успішно оборонялися великими силами. Але клас узяв гору. Приємно, що участь у поєдинку взяв Селезньов, котрий зазнав травми і був замінений у Сент-Етьєні.

***

Нарешті про футболістів «Динамо», котрі майже до завершення основного часу мучили і себе, і глядачів, не знаходячи стежки до воріт «Сталі».
А гості не обрали суто захисного варіанта дій. Так вони збивали дихання чемпіону, але за найменшої нагоди намагалися гостро контратакувати. Одного разу Рибка у стрибку вибив м’яча із «дев’ятки». Якби він цього не зробив, то хто знає, який був би підсумок зустрічі.
Лише заміни, зроблені Сергієм Ребровим, додали киянам потужності в атаці. Як результат — було забито два м’ячі. Можливо, гості зарано повірили в те, що нічия у них уже в кишені...