КП «Львівтеплоенерго» відновило котельню, яка до 2010 року перебувала у власності залізниці. Завдяки сучасному обладнанню процес вироблення та подачі тепла автоматизували, вдалося зменшити споживання газу та викиди шкідливих речовин.
Із 50-х років минулого сторіччя, із часу введення в експлуатацію, котельня працювала без ремонту. Необхідно було замінити насоси, технологічні трубопроводи, запірну арматуру, димову трубу. Загалом, ремонту потребувала вся будівля: протікав дах, стіни, двері та вікна були в аварійному стані. 
Спеціальний відділ «Львівтеплоенерго» розробив проект повної реконструкції котельні. Під час реалізації проекту встановили сучасне високоекономічне обладнання, прилади обліку, які забезпечили високі техніко-економічні показники. Було встановлено два нові котли з ККД 92%. Це зменшило сумарні витрати газу і викиди шкідливих речовин при його споживанні. Процес вироблення та подачі теплової енергії повністю автоматизували, погодне регулювання забезпечило економне використання палива.
Як розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж, усі роботи виконано силами підрозділів комунального підприємства. Ця котельня подає опалення до 11 житлових будинків та двох дитячих установ.

Львів.