Дорогі друзі!


Щиро вітаю вас із 85-річчям заснування університету.


Ваш навчальний заклад є важливим науковим осередком Збройних Сил України. Високий професіоналізм науково-педагогічних працівників та славні здобутки ваших випускників створили йому високий авторитет і визнання не лише в Україні, а й далеко за її межами.


Вагомі досягнення у навчально-виховній діяльності, поєднання освітянських традицій з інноваційними технологіями стали надійною основою розвитку славетного закладу. Тут підготовлено цілу плеяду видатних полководців та командирів. Ваша творча, самовіддана та подвижницька праця заслуговує на щиру повагу та укріплює віру в те, що університет і надалі зберігатиме лідерські позиції з підготовки офіцерських кадрів для Збройних Сил України.


Цього святкового дня зичу поважній університетській родині міцного здоров’я, Божого благословення, мудрості, терпіння, творчої наснаги та професійних звершень. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш крок, а ваші здібності, талант, високі патріотичні почуття стануть запорукою нових визначних успіхів, якими пишатиметься Україна.

 


Голова Верховної Ради України Володимир ГРОЙСМАН.