Оголошення результатів виборів міського голови Кіровограда затримується. Немає підсумкового протоколу Кіровської районної (однієї з двох у місті) територіальної виборчої комісії.

Кіровська ТВК перенесла своє засідання нібито в зв’язку з тим, що її голові Володимиру Глухому стало зле на робочому місці під час розгляду скарг і він не міг проводити засідання. Надавати допомогу на дільницю прибула «швидка медична допомога». За повідомленнями членів комісії, чоловік має слабке серце і вже переніс два інсульти.
Тож коли кіровоградці дізнаються ім’я нового міського голови — кандидата від БПП «Солідарність» Андрія Райковича чи самовисуванця Артема Стрижакова — наразі не може сказати ніхто. Попередньо було анонсовано, що засідання Кіровської ТВК мало відбутися вчора ввечері.


Нагадаємо, що в першому турі в Кіровському районі А. Райкович і А. Стрижаков набрали майже однакову кількість голосів — 27,8% та 27,1% відповідно.


Тим часом представник Комітету виборців України в області Володимир Гришко висловив припущення, що оприлюднення результатів голосування у другому турі виборів міського голови Кіровограда затягують навмисно.

Кіровоград.