Товариський футбольний поєдинок між командами зірок українського футболу та прикордонників Закарпаття відбувся на ужгородському стадіоні «Авангард». Позмагатися з «зеленими беретами» приїхали легендарні багаторазові чемпіони України, найкращі бомбардири світу, володарі кубків Європи, гравці олімпійських збірних. У складі команди зірок Федерації футболу на поле вийшли Олег Саленко, Василь Рац, Анатолій Дем’яненко, Іван Яремчук, Сергій Коновалов, Юрій Дмитрулін, Едуард Цихмейструк, Віктор Мороз та інші. Уславлені спортсмени вирішили підтримати прикордонників та подякувати їм за службу, яку ті несуть на блокпостах у зоні АТО та вздовж лінії розмежування.
Перед поєдинком слова вдячності учасникам бойових дій за їхні мужність і патріотизм висловили керівники Федерації футболу України, голова Державної прикордонної служби генерал-полковник Віктор Назаренко та голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, повідомляють у Чопському прикордонному загоні.


Основний час поєдинку переможця не визначив (0:0), а от у серії пенальті доля усміхнулася команді Федерації футболу України — 5:4.


Зірки футболу та голова Держприкордонслужби Віктор Назаренко подарували футбольні м’ячі учням Великоберезнянської школи-інтернату.

Закарпатська область.


Фото прес-служби Чопського прикордонного загону.