Біатлон. Олена Підгрушна виступить на етапі Кубка світу в Естерсунді (Швеція), повідомив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак. Також очільник федерації назвав приблизний склад на стартовий етап сезону, який відбудеться 29 листопада — 6 грудня.
«Стало відомо, що Міжнародна федерація біатлону допускає Олену Підгрушну до участі в змаганнях Кубка світу без участі в турнірах ІBU, — розповів президент федерації. — Вона — олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу, у неї багато залікових очок, зібраних за три роки. Тому Олені не потрібно відбиратися через змагання ІBU. Зараз ми зв’яжемося з тренером, і якщо він вирішить, то Підгрушна негайно поїде до Естерсунда.
На Кубку світу виступатиме основна четвірка: Валентина Семеренко, Джима, Абрамова, Підгрушна. Приїде Бурдига, шостою змагатимуться або Варвинець, або Бондар. Обидві будуть присутніми на Кубку світу. Бондар виступить точно, а щодо Варвинець буде ухвалено рішення: або вона виступить в ІBU, а потім приїде до Естерсунда, або відразу поїде на Кубок світу. Ці сім біатлоністок у нас в обоймі, а восьмою буде Бєлкіна або Журавок».