Хто не хоче цієї холодної пори поїсти смачного гарячого борщу з м’ясом та пампушками? А от коштує така смакота, приміром, в Ужгороді щодалі дорожче. Буряк у вересні був по 8 гривень за кілограм, а зараз на «зеленому» ринку — 10. Морква коштувала 11, а стала — по 14, цибуля піднялася з 9 також до 14. Щоправда, м’ясо продається більш-менш стабільно: свинина — у середньому 73, яловичина — 75, телятина — по 80—85 гривень. Хліб теж «на місці»: 700-грамовий буханець вищого ґатунку в середньому коштує 9 гривень, сірого — 8,75, житнього — 8 грн. За літр сметани просять 40—50 грн., а капуста коштує 11,50.
Картопля з 5 гривень за кіло зросла до 6—6,5, консультує статист-обліковець Ужгородського ринку Ганна Лупак. Сало було 35—40, тепер півсотні.
Ось така борщова картина. Люди сваряться і нарікають, мовляв, ні зарплати, ні пенсії на все не вистачає, але куди діватися, купують...
Закарпатська область.