А те, що сталося в Петербурзькій дитячій онкологічній лікарні, виходить за межі здорового глузду навіть російського королівства «кривих дзеркал».
Смертельно хвора на рак крові дівчинка років шести під крапельницею ледве ворушила розбитими губами, розповідаючи, як вона вночі стогнала, заважаючи медсестрам спати, і «медсестри Лариса і Наташа» люто її за це побили (програма телеканала ІСTV «Гражданская оборона»).
Знаєте, від побаченого я похолов. Я в дитинстві (а воно припало саме на 70-ті роки — пік «застою» і радянського «бєспрєдєла» брежнєвської епохи) теж часто хворів, лежав і в Підгаєцькій міській, і в Бережанській районній, і Тернопільській обласні дитячих лікарнях, але жодного разу не бачив, щоб медсестра вдарила хвору дитину. Так, бувало, що сварили, і то дуже лагідно, тих дітей, які вже почувалися краще і від лікарняної нудьги починали трішки пустувати, навіть обіцяли, що вколять пекучі вітамінки в те місце дитини, де в неї накопичується енергія, але щоб бити — не бачив.
Згідно з Біблією Бог скинув Сатану на планету Земля, і той в передчутті швидкої поразки казиться і шкодить людям. Та нині мені здається, що Сатану скинули не просто на Землю, а в її конкретне місце — в Росію.

Підгайці.