Фехтування (шпага). Братислава (Словаччина). Етап Кубка світу серед юніорів. Збірна України (Ян Сич, Сергій Горецький, Павло Антонюк та Олексій Махонін) виборола золоті медалі.


Щоб здобути перше місце, українські шпажисти обіграли збірні Нідерландів (45:32), Швейцарії (45:40), Чехії (45:33), Польщі (45:38) та Угорщини (45:43). Тепер збірна України з фехтування на шпагах серед юнаків-юніорів посідає другу позицію у світовому рейтингу.


Художня гімнастика. Нес-Ціона (Ізраїль). Міжнародний турнір. У багатоборстві фіналістка Юнацьких Олімпійських ігор Валерія Ханіна (народилася в Донецьку, а тепер мешкає в Києві, де тренується в Альбіни та Ірини Дерюгіних) посіла найвищу сходинку п’єдесталу — 68.65 бала. Окрім того, українка виборола «золото» у вправах з булавами та два «срібла» (м’яч і стрічка).


Гирьовий спорт. Дублін (Ірландія). Чемпіонат світу серед дорослих та юніорів (двоєборство, довгий цикл, естафета, ривок).


У змаганнях серед дорослих бронзову нагороду здобув український спортсмен Полміра Квіквінія (двоєборство, 95 кг). Ще одну «бронзу» для нашої команди виборов юніор Єгор Бабак (довгий цикл, 85 кг).