Овни. Цього тижня станеться стрес для вашої енергетики, що дасть вам змогу зрозуміти свої сильні й слабкі сторони, розібратися в людях, які вас оточують, і виробити подальшу стратегію.

Тельці. У вас очікується підйом працездатності і творчих сил, але для цього ви маєте скинути із себе непотрібний тягар, тим самим відкривши новий світ.

Близнюки. Продовжуйте активно просуватися вперед, майте терпіння й вичікуйте, якщо цього потребує ситуація. Не все дається легко й одразу, але довгоочікуваний результат уже поруч.

Раки. Іноді здаватиметься, що на вашу долю випало занадто багато різних турбот, але озирніться навколо, дайте собі можливість заспокоїтися. І тоді на зміну труднощам прийде несподівана радість.

Леви. У вас зросте впевненість у власних силах. Результат цього ви зможете відчути у поліпшенні свого матеріального становища, в ухваленні зважених рішень, просуванні своїх ідей.

Діви. Займіться облаштуванням будинку, почніть нову діяльність. Зараз у вас сильні творчі здібності, високий рівень енергетики, тому для вас фактично немає складних завдань.

Терези. У вас є чудова можливість поліпшити своє фінансове становище, зайнятися домашніми справами, облаштувати житло чи зробити щось капітальне.

Скорпіони. У вас додаються життєві сили, і з кожним днем їх буде дедалі більше. Цей внутрішній порив може надихнути вас на нову діяльність, втілення своїх ідей і бажань у життя.

Стрільці. У вас можуть виникнути ідеї про розвиток власного бізнесу, про те, як просунутися на роботі чи поліпшити обстановку в будинку.

Козероги. Величезний потік життєвих сил, розумових здібностей і творчих поривів не дасть вам стояти на місці. Ви активно підете вперед, почнете жити й дихати на повні груди.

Водолії. Вам вдасться підняти самооцінку, зрозуміти прописні істини, які не завжди просто даються. Завдяки раніше виконаній роботі тепер зможете отримати заслужені плоди.

Риби. Всидіти на місці ви просто не зможете. Досить активний і рухливий тиждень, при цьому він буде насичений різними приємними моментами.