Бокс. Володимир Кличко має намір провести реванш проти британського боксера Тайсона Ф’юрі.


«Я приготував різдвяний подарунок для Ф’юрі та всіх прихильників боксу в світі, — сказав Кличко-молодший у відеозверненні. — Я скористаюся опцією в своєму контракті про реванш з британцем і пізніше повідомлю про дату і місце бою...


Поразка — не варіант. Я був дуже злий одразу після бою, але після кількох безсонних ночей зрозумів, що загалом я готовий набагато краще, ніж мав вигляд у суботу. Тоді не зміг показати весь свій потенціал. Ось що прагнутиму змінити у поєдинку-реванші і все для цього робитиму».


***


А тим часом менеджер Володимира Бернд Бенте заявив, що за умовами контракту Тайсон Ф’юрі зобов’язаний надати українцеві негайний реванш.


На запитання про те, чи може Ф’юрі провести проміжний бій до зустрічі з Кличком, Бенте відповів: ні.


Раніше ІBF призначила на 11 грудня промоутерські торги на організацію бою між Ф’юрі та обов’язковим претендентом на титул — українцем В’ячеславом Глазковим. Однак з урахуванням заборони за контрактом на проведення проміжних боїв можна чекати позбавлення Ф’юрі титулу ІBF.


***


Тайсон Ф’юрі вийде в ринг проти Володимира Кличка. Принаймні, це підтверджують у команді самого британця. Тренер і дядько новоспеченого чемпіона світу за чотирма версіями (WBA, WBO, ІBF, ІBO) Пітер Ф’юрі так прокоментував перспективи повторного бою свого підопічного з українцем:


«Ми раді й задоволені тим, що Володимир ухвалив рішення щодо проведення реваншу. Ми щасливі надати йому таку можливість, бо, якби ми не були впевнені в успіху, тоді б і на першу зустріч не погоджувалися.
Жодного добровільного захисту не буде, у нас негайний реванш із Кличком. Сподіваємося провести його на арені «Вемблі» у Лондоні. Загалом, якщо вдасться, то влаштуємо бій саме в Британії».


Повідомляється також, що в матчі-реванші на кону можуть стояти не всі пояси британця. Зокрема, вище роз’яснено позицію ІBF у цій справі...


Апеляцію «Динамо» відхилено


Футбол. Матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів на НСК «Олімпійський» між «Динамо» (Київ) і «Маккабі» (Тель-Авів) 9 грудня відбудеться без глядачів.


УЄФА не взяло до уваги аргументи київського клубу і відхилило апеляцію. Як відомо, «Динамо» отримало покарання двома домашніми матчами в єврокубках за порожніх трибун.


Раніше повідомлялося, що FARE зафіксувала прояви расизму, нацистські вітання і заборонену символіку на матчі «Динамо» — «Челсі».


Мільйонні збитки ФІФА


За попередніми фінансовими прогнозами, опублікованими для ФІФА на 2015 рік, збиток організації становитиме майже 100 мільйонів доларів (103 мільйони швейцарських франків). Головна причина зменшення доходу — корупційний скандал, який призвів до відтоку спонсорів.


Офіційні дані щодо фінансової діяльності ФІФА нинішнього року стануть відомі пізніше. Востаннє організація працювала у збиток 2001 року. Як відомо, 26 лютого відбудуться вибори президента ФІФА.


Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.